Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

The best bookmaker bet365

Menu
RSS

UNIQA Online-AKCIJA IO webbaner 728x90px

Održava se prvi program certifikacije rizik menadžera u regionu

Udruženje profesionalnih rizik menadžera u BiH i Globalna asocijacija risk profesionalaca iz SAD-a organizuju prvo lokalno i regionalno certificiranje rizik menadžera.

Udruženje profesionalnih rizik menadžera u Bosni i Hercegovini (UPRMBiH) i Globalna asocijacija risk profesionalaca (GARP) iz SAD-a u saradnji sa Evropskim fondom za jugoistočnu Evropu (EFSE) organizuju prvi program certifikacije rizik menadžera u regionu od 7 do 9 septembra, 2017 .g. u Sarajevu.

Udruženje profesionalnih rizik menadžera u Bosni i Hercegovini jedno je od samo 40 priznatih partnera GARP-a na svjetskom nivou. Osnovni cilj UPRMBiH je da postane okosnica promocije i implementacije standarda upravljanja rizicima finansijskih institucija, a u skladu sa priznatim međunarodnim standardima i praksama. Ovom programu će po prvi put zajedno prisustvovati predstavnici lokalnog i regionalnog finansijskog sektora što daje dodatni značaj ka putu da Bosna i Hercegovina postane centar za obuku rizik menadžera u skladu sa najnovijim međunarodnim standardima.

Više informacija o samom programu možete dobiti na oficijalnoj web stranici UPRMBiH kao i preko e-mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

na vrh

Sample 1a

 

abfbih od
abrs cbbih